"Affordability, equal cars, speed, car set up" - Roland Fordor, ON
FORMAT Spend no time waiting, more time driving! NEWS
Silver Series (Rollover to see details)
Activity Start End Seat Time
Morning (Race #1)
Participant Registration 7:30AM 8:00AM
Driver’s Meeting & Review of Days’ Activity 8:00AM 8:30AM
Car Assignment & Custom Fitting 8:30AM 9:00AM
Practice Session # 1 - Group A 9:00AM 9:15AM 15 Mins
Practice Session # 1 - Group B 9:45AM 10:00AM 15 Mins
Practice Session # 2 - Group A 10:30AM 10:45AM 15 Mins
Race #1 – Group A 11:00AM 11:15AM 15 Mins
Practice Session # 2 - Group B 11:45AM 12:00PM 15 Mins
Race #1 – Group B 12:15PM 12:30PM 15 Mins
Lunch (Sandwiches, Bottled Water & Soda provided) 12:30PM 1:15PM
Total Seat Time (Race #1) : 45 Mins
Afternoon (Race #2)
Practice Session # 1 - Group A 1:15PM 1:30PM 15 Mins
Practice Session # 1 - Group B 2:00PM 2:15PM 15 Mins
Practice Session # 2 – Group A 2:45PM 3:00PM 15 Mins
Race #2 – Group A 3:15PM 3:30PM 15 Mins
Practice Session # 2 - Group B 4:00PM 4:15PM 15 Mins
Race #2 – Group B 4:30PM 5:00PM 15 Mins
Final Race #3 (Top 5 from each Group) 5:30PM 5:45PM 15 Mins
Awards & Recognition 6:00PM 6:30PM
Total Seat Time (Race #2) : 45 Mins
Total Seat Time (Race #1, Race #2 and Race #3) 1: 45 Mins
Gold and Platinum Series (Rollover to see details)
Activity Start End Seat Time
Morning (Race #1)
Participant Registration† 7:30AM 8:00AM
Driverís Meeting & Review of Daysí Activity 8:00AM 8:30AM
Car Assignment & Custom Fitting 8:30AM 9:00AM
Practice Session # 1 9:00AM 9:20AM 20 Mins
Practice Session # 2 9:50AM 10:10AM 20 Mins
Practice Session # 3 10:40AM 11:00AM 20 Mins
Qualifying for Race # 1 (Best of 5 laps, approximately 10mins) 11:30AM 12:00PM 10 Mins
Race #1 12:00PM 12:30PM 30 Mins
Lunch (Sandwiches, Bottled Water & Soda provided) 12:30PM 1:30PM
Total Seat Time (Race #1) 1: 40 Mins
Afternoon (Race #2)
Practice Session # 1 1:30PM 1:50PM 20 Mins
Practice Session # 2 2:20PM 2:50PM 20 Mins
Practice Session # 3 3:10PM 3:30PM 20 Mins
Qualifying for Race # 1 (Best of 5 laps, approximately 10mins) 4:00PM 4:30PM 10 Mins
Race #2 4:30PM 5:00PM 30 Mins
Awards & Recognition 5:15PM 6:15PM
Total Seat Time (Race #2) 1: 40 Mins
Total Seat Time (Race #1 & Race #2) 3: 20 Mins



Formula Mazdas in Action

Check it out! In car footage begins at 1:27. MORE

Visit US at Autobahn Country Club Joliet, IL

This Weekend -July 25 & 26


STOP by and talk with us at the Harrahs Grand Prix. Professional road races are back on the map in Chicago!! Come and see how you can join in the action. MORE


Home | Highlights | Programs | Format | Prizes | Testimonials | Race Cars | FAQ | Video | Contact Us
Schedule | Tracks | Drivers | Results | Gallery | Champions
Corporate | Charity | Club Racing

Copyright © ROTARYROCKETS.COM